Ovidiu Miheț

Avocat partener coordonator și fondator al societății de avocați MHLawyers SCP din anul 2018.

Deține o solidă și îndelungată experiență în domeniul energiei electrice și a resurselor naturale, fiscal-financiar, transporturi feroviare și material rulant, drept comercial și societar, fuziuni, achiziții și drept sportiv.

Pe lângă expertiza de avocat, deține experiență în management, având funcția de Director general al unei societății de peste 300 angajați, cu profil transporturi feroviare, în perioada 2016-2018.

Avocat partener coordonator în cadrul societății de avocați Hodoș Miheț și Asociații S.P.R.L., București, din 2011 până în 2016.

Practician în insolvenţă, coordonator Hodoș Business Recovery – Filiala Bucureşti S.P.R.L., din 2011 până în 2017

A lucrat ca avocat in-house în cadrul unei companii de top din domeniul energiei electrice.

Are o experiență de peste 15 ani ca avocat, înainte de a se asocia fiind coordonatorul unui Cabinet Individual de Avocatură, între anii 2006-2011, calitate în care a avut colaborări cu societăți de avocatură de top din București.

A acordat consultanță juridică unor societăți comerciale importante pe piața românească și europeană, reușind întotdeauna să păstreze relațiile profesionale începute și, astfel, să își extindă portofoliul de clienți permanenți.

Membru în Baroul București din 2013.

Membru în Baroul Prahova între anii 2000-2013.

Licenţiat în drept, Universitatea Babeş – Bolyai din Cluj Napoca, Facultatea de Drept, 1999.