Despre noi

Despre noi

Prin noua formă a societății concretizată în MH Lawyers, provenind în urma divizării dintr-o structură de peste 10 ani, ne propunem să activăm în avocatura de business în continuare aducând împreună componentele Legal Knowledge și Human Wisdom, un mix perfect pliat stilului nostru, devenit motto.

Cu avocați dedicați și practica în diversele industrii am dobândit un vast Legal Knowledge (”Cunoștințe Juridice”) pe care îl oferim pragmatic, personalizat pe nevoile specifice ale fiecărui business, astfel încât să influențăm pozitiv nu doar un moment în traseul acestuia, ci poate chiar destinația.

Înainte de profesioniști, așadar, suntem o mână de oameni pentru care contează să înțelegem persoana din spatele afacerii și misiunea pe care a imprimat-o businessului. Acest Human Wisdom (”Înțelepciune umană”) ne ajută să identificăm soluții care îi ajută pe clienții noștri să ia deciziile care dau direcția unui business. În final, ne considerăm mulțumiți atunci când pe lângă soluțiile solicitate am reușit să intuim soluții personalizate mai bune, despre care clientul află ulterior fie că avea nevoie, fie că i-ar aduce o reală plusvaloare afacerii.

Astfel, povestea elefantului nu a început într-o ședință dedicată sau vreun brainstorming elaborat. Cele două componente – Legal Knowledge și Human Wisdom – pe care mizăm ne-au ajutat să ne identificăm cu imaginea unui elefant. Aparenta rigiditate a dreptului are nevoie de o latură umană, empatică, atentă la ansamblul nevoilor celuilalt, iar elefanții sunt, de departe, exemplificarea perfectă a unei relații sinergice de forță și răbdare, siguranță și înțelepciune.

Așa am ajuns la noua identitate, propunându-ne cu aer proaspăt și entuziasm consolidarea relațiilor cu vechii clienți și construirea de noi colaborări, în spiritul valorilor pe care le promovăm: cooperarea, prietenia, eficiența, echilibrul, respectul, responsabilitatea, asumarea. Pachetul de servicii juridice pe care îl oferim este unul complex, adaptându-ne de fiecare dată cu succes nevoilor clienților, fiind proactivi constant în ariile de practică în care excelăm sau de care suntem pasionați și oricând dispuși să cercetăm pentru extinderea perspectivelor.

Consultanță
Consultanță 95%
Litigii
Litigii 90%
Due Diligence
Due Diligence 85%
Negocieri
Negocieri 70%
Arbitraj
Arbitraj 55%